Gatekjøkken, Pizzeria, Catering
Tlf: 777 48 777

Anne Nørdsti
Som en av Norges mest populære artister er Anne Nørdsti kjent for sitt følsomme og innlevende engasjement i det hun gjør. Dette gjenspeiler også kvalitet på det hun leverer, enten det er på plate eller fra scenen.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hun omfavner både øret og dansefoten. Denne jordnære gardsjenta gir av seg selv til folket – og de tar i mot med glede!

Les mer her (PDF)

Besøk Anne Nørsti´s hjemmeside

Ingemars
Som årets spellemannsvinnere i kategorien Danseband har denne gjengen nok en gang bevist at det ikke er grenser for hva de kan oppnå! Alle Ingemars’ fire utgitte album har vært bestselgere innen sjangeren og hatt en vanvittig salgssuksess.

Etter 10 års fartstid i bransjen har disse karene bare blitt mer og mer kjente og populære i vårt langstrakte land. Noe som er karakteristisk med dette rotekte dansebandet fra Finnskogen er de jordnære tekstene som avslører at det er mer til skogen enn bare trær og ville dyr. At låtene i tillegg stort sett fremføres på ekte finnskogsdialekt understreker bare det naturlige og ærlige i det hele. Dette er drivende flott dansemusikk med sjel og rytme.

Les mer her (PDF)

Besøk Ingemars´s hjemmeside

Arctic Band
Tylden & Co. er stolte av å kunne presentere Karlsøy-bandet Arctic Band sitt første album "Et nytt univers". De har vært aktive i 10 år allerede, så da kan vi i aller høyeste grad si at tiden nærmest er overmoden for et spennende band med en spennende debut-CD.

Arctic Band ble startet høsten 2001, med hovedtyngde på country / country-rock. Mye har skjedd siden dengang, lydbildet er opp gjennom årene endret for å tilfredstille de
danseglade: Saksofon og trekkspill har kommet med, og ”Dans i Karlsøy 2010" ble springbrettet for videre storsatsing for Norges glade dansehjerter. Arctic Band framsto fra da av som et nytt, solid og seriøst danseband fra Nord-Norge.

Les mer her (PDF)

Besøk Arctic Band´s hjemmeside

Kim & Glenn
Kim og Glenn er en ny duo som har gjort mange spillejobber sammens nå, og høster mange lovord.
Både Kim og Glenn spiller gitar og synger.
Glenn var med i det store korslaget med Team lisa for litt siden, der de ble nummer 2 med koret.

De har spilt som trubadurer og i ulike band opp i gjennom årene.
Blant annet har de spilt i arrangementer som Bryllup, bursdager, julebord og på forskjellige puber rundt omkring i Norden.

Kim og Glenn har et variert reportuar av musikk, og i hovedsak er det coverlåter.
De spiller låter av blant. Annet artister som : Hellbillies, Robbie Williams, Vince Gill, Garth Brooks, Di Derre, The Beatles, Johnny Cash, Jason Mraz og mye mye mer....

PROGRAM DANS I KARSLØY 2011

Fredag 26. august 2011

Oppvarming Kim & Glenn: Kl.17:00 - 18.45
Danseteltet åpner kl.19:00
Matservering i teltet fra kl.20:00 -03:00
Arctic Band og Ingemars spiller fra kl.21:00
Direktør´n og Danseteltet stenger kl.03:00

Lørdag 27.august 2011
Oppvarming Kim & Glenn: Kl.17:00 - 18.45
Danseteltet åpner kl.19:00
Matservering i teltet fra kl.20:00 - 03:00
Arctic Band og Anne Nørdsti spiller fra kl.21:00
Direktør´n og Danseteltet stenger kl.03:00

BESTILL BILLETTER / HELGEPASS / CAMPING HER

Veibeskrivelse til Hansnes fra Tromsø (60 km) :


Tromsø - Hansnes på 8 minutter (YouTube)

 

Tilbake til hovedsiden

 

Copyright 20©11 Direktør´n Bistro